Na vydělání hned několika milionu dolarů stačilo turnaji UFC 229, tedy spíše Conoru McGregorovi a Khabibu Nurmagomedovi, pouhých pár desítek minut.

Podle očekávání se lístky na prodejním serveru příliš neohřály a ty nejlepší místa byly ta tam během několika minut. Na prodej zůstalo jen velmi malé množství lístků, jeden vyjde na bezmála 20 tisíc korun.

Vzhledem k raketové rychlosti prodaných lístků se potvrdil velký zájem a předpovědi o možném největším turnaji historie UFC se stále můžou naplnit. Jestli ale nějaký rekord nepadne, tak ten ve vytěžené sumě za lístky.

Místo na špici si stále udrží turnaj UFC 205, jehož hlavní tváří byl také pochopitelně Conor McGregor. Historicky první turnaj organizace UFC ve slavné Madison Square Garden tehdy za lístky vyinkasoval necelých 18 milionů dolarů. Nejlevnější lístek ale tehdy stál něco kolem 15 tisíc korun a ty nejdražší pak přesáhly až jeden milion korun.

UFC za sebou nemá zrovna nejlepší rok, ale vypadá to, že se blýská na lepší časy a pořádně tučný $ jackpot se blíží. Nehledě na to, že pokud by zápas Conorovi vyšel, mohl by na Silvestra ještě jeden zápas klidně stihnout, navíc se také spekuluje o návratu Jona Jonese a GSP.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here