Werdum: “Budu se soustředit na slabou bradu Overeema.“

 

Od UFC 213 nás dělí přibližně měsíc a to také znamená měsíc do důležitého zápasu pro těžkou váhu a důležitý zápas jak pro Werduma, tak pro Overeema. Prohra by totiž pro oba mohla znamenat definitivní konec titulových nadějí. Fabricio Werdum pro deník Combate vzkázal, že věří v knockout Overeema před limitem.

“Do zápasu zbývá už jenom měsíc. Jsem skvěle připraven a cítím se výborně. Jako už obvykle se připravuji pod mistrem Rafael Cordeiro v Kings MMA. Je těžké zeptat se bojovníka měsíc před zápasem, jak se cítí. Pro nás je to normální a dobrý pocit. Je to můj třetí zápas s Overeemem a bude to těsné. Musím se za všech okolností soustředit a vyvarovat se zbytečným chybám.“

“Víme, že Overeem nemá už tak dobrou bradu a taky se na to zaměříme. Sem tam to bude úder pěstí, někdy zase kop, uvidíme, co tam padne. Budu se na to hodně soustředit a vím, že ho knockoutuji.“

První střetnutí těchto dvou bylo v červenci 2006 na PRIDE FC – Critical Countdown Absolute, kde Werdum ukončil Overeema na kimuru. Overeem mu však tuto prohru oplatil při zápase Strikeforce: Overeem vs. Werdum vítězstvím na body.

Teď je čeká třetí zápas, který rozhodne o potencionální titulové šanci a vítězi tohoto mini-duelu. UFC 213 kromě tohoto duelu nabídne i další extra zajímavé a atraktivní zápasy jako Nunes vs. Shevchenko, Cowboy vs. Lawler nebo Romero vs. Whittaker.

(bloodyelbow.com)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here