XFN 6 – Bojovníkům v O2 aréně bude fandit 7000 diváků

XFN 6 – 7.12. 2017 Praha O2 Aréna, živě O2 TV Sport

Už zítra se v pražské O2 aréně uskuteční turnaj XFN 6, jehož dění bude sledovat víc jak 7000 diváků přímo v aréně, což je na domácí poměry dosud největší MMA turnaj.

Hlavní zápas obstarají odvěcí rivalové Karlos Vémola a Petr Ondruš. I když už pravděpodobně většina z vás má plné zuby pořád těch samých titulků a “trash talkových“ přestřelek, asi všechny nás zajímá, jak tenhle zápas dopadne. Zdali podle očekávání zvítězí favorizovaný Vémola – historický první Čech v UFC – svým dominantním stylem, nebo překvapí outsider Ondruš. Taktika Karlose je jasná a jak sám nesčetněkrát avizoval: „První kolo “vémolice“ TíKejOu“. Uvidíme, jak na předem známou taktiku bude Píno Ondruš připravený a jestli najde tu odpověď.

Do boje se pustí i česká jednička welterové váhy Patrik Kincl, na kterého si přijede posvítit Brazilec Vitor Nobrega (17-11-1). Svůj pravděpodobně poslední zápas na domácí půdě předvede populární Makhmud “Mach“ Muradov. Zápas a odveta o titul s Brazilcem Davidem Ramiresem se bohužel musela zrušit, my si i tak ale přijdeme na své. Proti Machovi se totiž postaví velmi nebezpečný borec Tomáš Penz, který chce překvapit a přejet Macha v prvním kole.

Pro mnohé bude jedním z nejočekávanějších zápasů právě pikantní souboj dvou generací. Zkušený Petr “Monster“ Kníže bude čelit mladé pušce Davidu Kozmovi. Oba mají skvělou formu podtrženou vlnou hned několika vítězství v řadě. Pro nás bude tedy určitě zajímavé sledovat, kdo cenné vítězství nakonec urve.

Obzvláště tvrdý oříšek v podobě neporaženého Bulhara se skóre 8-0 čeká na “Juboxe“ Pokorného. Chybět nebude ani oblíbenec fanoušků a stoupající hvězda Miloš “Meloun“ Petrášek, kterého vyzve velezkušený brazilský matador Charles Andrade. Vítězný debut na poli profesionálního MMA by si ráda vychutnala i nejlepší česká kickboxerka Sandra Mašková. Té se -nejspíš bohudík- na poslední chvíli změnila soupeřka. Za zraněnou Ukrajinku Kyselovou zaskočí bojovnice z Litvy Evelina Puidaite (1-2). Ta shodou okolností prohrála teprve minulý víkend na turnaji Heroes Gate, TKO. Snad promotéři a sama bojovnice vědí, co dělají.

Šanci zaskočit na poslední chvíli proti Oliveirovi dostal i Jaroslav Jartim, kterého tak po nezdarech v One Championship uvidíme poprvé doma v Praze.

První dva zápasy pak obstará elitní český postojář Matouš Kohout s Janem Jankou a Tomáš Fiala vs. Jan Široký.

Turnaj vypukne v 19:00, k vidění pak na O2 TV Sport, která jde mimochodem zakoupit i na jeden den za 69,- a dává tak možnost jakéhosi Pay-Per-View pocitu sledování.

Karta je bezesporu nabitá a nám nezbývá než doufat, že podle toho budou vypadat i zápasy, a že se MMA posune zase o kus výš.

Lístky: TICKETPORTAL

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here