XFN 8 už dnes!

XFN 8

Uplynul týden a je to tu zas. XFN ve zběsilém tempu přináší další turnaj z osvědčených Pardubic a s jistotou můžeme říct, že startovka vypadá líp než posledně.

Aby taky ne, turnaj nabízí hned několik elitních domácích bojovníků a zvučné jména jako Karlos Vémola nebo Makhmud Muradov.

Karlos (19-5) si jede to svoje – cestu zpět do UFC – a proto nasadil opravdu vysoké tempo. Jen v první polovině roku 2018 chce stihnout tři zápasy. V Pardubicích by měla být jeho cesta za vítězstvím poměrně hladká, Sloane má úctyhodnou bilanci osmi výher a tří porážek, avšak jeho soupeři byli z 80% bojovníci, kteří v životě nevyhráli.

Jedním z hlavních taháků je bezpochyby český Uzbekistánec Makhmud “Mach“ Muradov (14-6), který se nedávno stal historicky prvním MMA zápasníkem pod křídly slavného TMT Floyda Mayweathera. Jak se nová spolupráce promítne do zápasu, to si Mach proti Brazilci Edvaldo De Oliveira (34-22), který už je tak trochu za zenitem, ale určitě neradno ho podceňovat. Zkušenosti jsou zkušenosti.

Podle nedávných informací to vypadá, že je tohle poslední Machův zápas předtím, než podepíše s UFC a proto bude chtít v kleci – pro domácí díváky – nechat určitě vše.

Svůj dlouho očekávaný a odkládaný MMA debut v Pardubicích podstoupí přední česká kickboxerka Sandra Mašková, které to v Praze kvůli zmatkům ohledně soupeřky Eveliny Puidaite nevyšlo. Shodou okolností právě s Puidaite se má Mašková dnes utkat.

Celkem uvidíme 10 zápasů a představí se zajímavá jména jako nejlepší český bantam David Dvořák, Jarda Jartim, Tomáše Lejsek, Brunclík, Kvapil a další.

Přenos celého turnaje můžete sledovat od 20:00 na O2 TV Sport.

Video z vážení

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here