XFN podepsalo Rolanda Čambala a posiluje slovenské řady

Elitní slovenský bojovník střední váhy Roland Čambal (12-5) posiluje organizaci XFN a to i navzdory tomu, že má před sebou ještě dva zápasy v rámci smlouvy s ruskou organizací ACB. Situaci to ale nijak zvlášť nekomplikuje, prostě odzápasí zbylé dva zápasy na smlouvě a poté už nebude nic bránit tomu, aby nastupoval a reprezentoval XFN.

O Čambalovi jste možná slyšeli nedávno, když ho vyzval Samuel „Pirát“ Krištofič (9-1), na zápas o nejlepší slovenskou střední váhu. Ve zvláštních dobách žabomyších válek mezi organizacemi však platí, že „kdo zaváhá, nežere.“ Na nic takového tedy pravděpodobně nedojde a Čambala si pojistila organizace XFN, která už mimochodem na jaře (21.4) plánuje expandovat na Slovensko a první galavečer chystá v Nitře, v čele s hvězdným Karlosem Vémolou. Lístky na galavečer XFN 9: Fight of Gladiators najdete ZDE.

Pakliže by to takhle mělo pokračovat, bude asi lepší, když se bojovníci začnou vyzývat někde v soukromí, jinak bychom se totiž žádných atraktivních výzev v budoucnu dočkat ani nemuseli.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here