XFN představilo nabitou startovku pro O2 arénu

Tuzemská organizace XFN představila startovku pro svůj očekávaný turnaj v O2 aréně, kam se v červnu – půl roku od vydařené premiéry – vrátí.

Hlavní zápas obstará pochopitelně Karlos Vémola (20-5), který se porve o „českou jedničku“ s Patrikem Kinclem (19-8) ve váze do 84kg.

Bude-li nám přáno a Jaroslav Pokorný (14-6) se zotaví ze svého zranění, druhým hlavním tahákem bude jeho zápas s elitním několikanásobným šampionem Ivanem Buchingerem (33-6).

Těžko říct, kdo je vlastně oficiálním vlastníkem pásu ve střední váze, každopádně právě tento pás bude ve hře v odvetě mezi Makhmudem Muradovem (15-6) s Davidem Ramiresem (6-3). „Mach“, historicky první MMA bojovník pod záštitou Floyda Mayweathera, má Ramiresovi co oplácet. Nebýt jeho, už by za sebou měl pravděpodobně několik zápasů v UFC.

Na kartě nebude chybět ani nový přírůstek, elitní slovenská lehká váha, Ludovít „Lajoš“ Klein (11-2) a další jako Matěj Kuzník, Sandra Mašková či Petr Kníže.

Celkově nás čeká 10 opravdu kvalitních zápasů a věřme, že ještě kvalitnější podívaná. Turnaj s názvem XFN: Back to the O2 Arena se uskuteční 28. června. Lístky najdete na TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here