XFN představuje pardubickou startovku s hlavními taháky Vémola a Muradov

XFN představuje kompletní startovku pro nadcházející turnaj v Pardubicích – XFN 8.

Už tento pátek se můžete všichni těšit na turnaj v Příbrami, ale hned týden na to, v sobotu 3.3, se XFN podruhé podívá do Pardubic.

Turnaj nabízí hned několik elitních domácích bojovníků a zvučné jména jako Karlos Vémola nebo Makhmud Muradov.

Karlos (19-5) si jede to svoje – cestu zpět do UFC – a proto nasadil opravdu vysoké tempo. Jen v první polovině roku 2018 chce stihnout tři zápasy. V Pardubicích by měla být jeho cesta za vítězstvím poměrně hladká, Sloane má úctyhodnou bilanci osmi výher a tří porážek, avšak jeho soupeři byli z 80% bojovníci, kteří v životě nevyhráli.

Jedním z hlavních taháků je bezpochyby český Uzbekistánec Makhmud “Mach“ Muradov (14-6), který se nedávno stal historicky prvním MMA zápasníkem pod křídly slavného TMT Floyda Mayweathera. Jak se nová spolupráce promítne do zápasu, to si Mach každopádně ověří, neboť ho čeká vážně nebezpečný a zkušený Brazilec Edvaldo De Oliveira (34-22).

Svůj MMA debut v Pardubicích podstoupí přední česká kickboxerka Sandra Mašková, které to v Praze kvůli zmatkům ohledně soupeřky nevyšlo.

Celkem uvidíme 10 zápasů a představí se zajímavá jména jako nejlepší český bantam David Dvořák, Jarda Jartim, Tomáše Lejsek, Brunclík, Kvapil a další.

Poslední volné vstupenky seženete v síti TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here