YANGAMES – NA CO VE ČTVRTEK VSADIT??

30.7. 18h
Žluté Lázně
www.ticketpro.cz

Stejně jako loni vypsala sázková kancelář Sazka Bet kurzy na turnaj, který se teď již za potvrzeného dobrého počasí odehraje ve čtvrtek ve Žlutých Lázních.

Vzhledem k tomu, že jsou zápasy známy již I pro pyramidu, tak si pojďme říci jaké kurzy by mohlli být pro sázejícího zajímavé…

Začněme superfighty…

Soukup (1,40) vs. Raušer (2,52)
– dobrý základ na tiket by mohla být sázka na Soukupa. Kurz je poměrně slušný a Soukup prokázal (především na Kladně), že dokáže ustát i když se soupeř trefí. Což je právě v případě Raušera možná jediná možnost, která může vést k jeho vítězství. Luboš určitě soupeře nepřejede technicky a také jej pravděpodobně neukope. Je větší a možná příjde se zajímavou taktikou udržet vzdálenost, ale to už zažil Soukup hodněkrát. Jediné co dává logiku pro vítězství Luboše je zkrátka trefený vypínač. Stát se to může a kurz tomu odpovídá.

Hron (1,59) vs. Kryklia (2,07)
– osobně si tento zápas na svém tiketu odpustím. První duel určitě nevypovídá o rozložení sil, ale ruku na srdce. Kdybychom Tomáše nebrali jako srdeční záležitost byl by pro nás favorit? Má na své straně fanoušky a v případě těsného zápasu snad i těch pomyslných pár procent navíc u rozhodčích. Krykliova síla je ovšem docela děsivá a především stylově je to pro Tomáše velmi nepříjemný soupeř. Držím palce a nevsázím!

Kohout (2,15) vs. Hunanyan (1,55)
– Tolja je favoritem dle kurzu i dle pravidel. Viz článek o tomto utkání. Tentokrát jej nebudou vysávat klinče a zřejmě taky nepodlehne dojmu, že vítězí a ani z vlastního rohu nečekáme velké brzdy. Na druhou stranu Matouš už dokázal nejednou překvapit a kurz je lákavý, ale překvapit Tolju dvakrát bude velmi, velmi těžké…

Pyramida

Favoritem je dle kurzu na vítězství mladý Romankevich, kterého jsme viděli na Heroes Gate se Škvorem vlastně ve dvou zápasech, když Danovi rozhodčí nadělil místo deseti asi dvakrát tolik vteřin. Je třeba si uvědomit, že Romankevich je, ale mladý a na supertíhy lehký. Jeden zápas bych mu věřil, ale tři?

Výhodu má, že jde papírově slabší polovinou. Daleko zajímavější by to bylo, kdyby měl potkat Kulu nebo Havránka již v prvních dvou kolech. Právě Kulla jde do boje podruhé a loňský finalista je za kurz 5 docela dobrou volbou. Má asi nejtěžší možné první kolo, ale bude v něm mít také nejvíce sil. Osobně bych tedy vybíral mezi trojicí Romankevich, Havránek, Kulla a jestli se bude moci vsázet na místě, tak již po prvním kole bude jasněji.

Havránek je černý kůň večera…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here