Zabit Magomedsharipov bojoval se zlomenou rukou

O pravděpodobně divácky nejatraktivnější podívanou se na UFC 223 postarali pánové Zabit Magomedsharipov a Kyle Bochniak. Spolu se jim rovněž povedlo získat tučný bonus $50,000.

Magomedsharipov ukázal svou genialitu, rychlost, reflexy a potvrdil, že si všechen ten – zatím ne moc velký – hype zaslouží. Elitní bojovníci v pérové váze se mají čeho obávat.

Pakliže vám řeknu, že dvě kola zápasu s bláznem Bochniakem absolvoval se zlomenou pravačkou, asi mi nebudete věřit. Jenže je to pravda.

„V prvním kole jsem ho zasáhl velmi tvrdě, něco se stalo a už jsem tu ruku nemohl používat,“ říká Zabit v pozápasovém rozhovoru.

„Kyle Bochniak si vedl vážně skvěle, já od něj nic podobného neočekával. Překvapil mě. Má opravdu velké srdce bojovníka.“

Skromný Zabit také prozradil, že nebýt stafylokoka, mohl výkon vypadat ještě líp.

„Před asi dvěma týdny jsem prošel nepříjemnou infekcí a promítlo se to i v zápase. Každopádně nerad své zápasy ruším, a proto jsem do toho šel. Hlavně semnou poslední dobou nechtěl nikdo bojovat a všichni ty nabídky odmítali. Kdybych teď odstoupil, kdo ví, jak dlouho bych čekal na dalšího soupeře.“

Po zápase dagestánský rodák vyzval – opět – další senzaci, Yaira Rodrigueze. Ten na výzvu téměř okamžitě odpověděl, bohužel záporně. Vzhledem k potenciálu obou bojovníků je však nepravděpodobné, že by jim UFC chtělo zkřížit cesty, aspoň prozatím.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here