Michael Chandler je jeden z bojovníků, kteří patří k nejlepším na světě, ale nikdy nevystoupil v UFC, přestože Joe Rogan jako dlouholetý spolukomentátor o něj již několikrát usiloval a doporučoval podpis jeho kontraktu.

Možná se nakonec opravdu dočká, neboť bývalému šampionovi lehké váhy brzy vyprší smlouva v Bellatoru. Nabízí se tedy možnost, že do hry vstoupí UFC a přijde s něčím, co Chandler nedokáže odmítnout, přestože je velmi loajální vůči Bellatoru. V této organizaci začínal již kdysi v roce 2010 a je zde dodnes.

Chandler sice letos v dubnu hovořil o tom, že nemá v úmyslu Bellator vůbec opustit, v podcastu Joea Rogana se o možnosti přechodu do UFC rozpovídali více. Nejlákavější je zřejmě představa, v jakém stavu je současná lehká divize, která má opravdu jednoho skvělého bojovníka za druhým, a to včetně Eddieho Alvareze, který Chandlera v roce 2013 jako první v kariéře dokázal porazit.

Bellator a Michael Chandler jsou úzce spjatí a Scott Coker pochopitelně usilovně pracuje na tom, aby si tohoto 32letého bojovníka udržel.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here