Chris Weidman: Pro Adesanyu jsem noční můra

Prozatimní šampion střední váhy Israel Adesanya rozvířil vody v celé organizaci. Svým neortodoxním stylem zničil vše, co mu stálo v cestě a těší se na souboj s Robertem Whittakerem. Bývalý šampion Chris Weidman by se rád s Israelem utkal a porazil ho svým tvrdým wrestlingem.

„Lidé se na Israela zaměřunjí. Je to skvělý a talentovaný kluk. Po jeho posledním zápase víme, že i pořádně tvrdý. Anderson Silva je chlap, kterému je 44 let a ideální match up pro něj. Byl to velmi těsný zápas. Myslím si, že je přeceňován. Nikdy nebojoval s dobrým wrestlerem ani bojovníkem z nejlepší pětky. Jsem Israelův fanoušek, dobře se na něj dívá a já bych s ním rád bojoval. Ale budu jeho noční můrou, kvůli mému wrestlingu i jiu-jitsu. V našem duelu by měl opravdu velké problémy.“

Weidman stále patří mezi potencionální titulové vyzývatele. Jedna výhra a může se vrátit do boje o titul. Chris má pravdu, jeho wrestling je na úrovni, se kterou se Israel ještě nesetkal. Pokud Weidman zvítězí ve svých následujících duelech, souboj s Adesanyou je jen otázkou času.