Kráska jde po krátké pauze znovu do boje!

Sedmadvacetiletá Mackenzie Dern drží tento rok skvělé zápasové tempo. Na konci roku se ukáže na turnaji UFC 256, kde ji čeká zkušená krajanka.

Talentovaná a oblíbená zápasnice slámové váhy se do klece postaví potřetí za méně než sedm měsíců. Dern se představí 12. prosince na turnaji UFC  v Las Vegas. Její soupeřkou bude, podle všeho, rovněž brazilské bojovnice Virna Jandiroba. Zápas však ještě nebyl oficiálně oznámen, jelikož se zřejmě čeká se na podpis smluv.

Pro Dern to bude šestý zápas v UFC. Aktuálně drží dvě vítězství vřadě s tím, že obě výhry dokázala ukončit v prvním kole na submission. Držitelka černého pásu BJJ se momentálně nachází na čtrnáctém místě žebříčku slámové váhy a hodlá mířit daleko výš.

Tyto brazilské bojovnice toho mají společného mohem více, než svou rodnou zemi. Virna Jandiroba drží také dvě vítězství vřadě na submission a stejně jako Dern utrpěla ve své kariéře pouze jednu porážku. Obě dokázaly ukončit dohromady devatenáct zápasů na zemi. Můžeme tedy očekávat zemařský zápas špičkové úrovně, který je už předem, velmi vyrovnaný.