McGregor domlouvá zápas s Poirierem

Conor McGregor plánuje návrat do klece! Ale příliš se neradujte, o UFC totiž nepůjde. Odvetu mezi irským čertem a Diamondem uvidí fanoušci na charitativní akci v Irsku.

Conoc s Dustinem uzavřeli předběžnou dohodu o účasti v prosincovém zápasu pod hlavičkou The Good Fight Foundation, charitativní organizace zalouženou Dustinem a Jolie Poirierovými.

„Ahoj kámo! Chceš si zazápasit? Nemělo by to nic společného s UFC. Daruji půl milionu tvojí organizaci. Zápas prodáš přes PPV, nebo zařídíš smlouvu s televizí a zapracujeme tam i charitativní organizace, které jsou mi blízké. Byla by to čistě exhibice,“ napsal Conor na Twitteru a adresoval Poiriera.

Když Dustin souhlasil, McGregor odepsal: „Dvanáctého prosince v Point depot v Irsku. Žádné vážení, otevřená váha a sjednocená pravidla. Zaplatím za cestu tobě i tvému týmu a rodině. McGregor Sports and Entertainment MMA a The Good Fight Foundation uspořádá Charity Mixed Martial Arts!“

Problém by mohl nastat v souvislosti s UFC, Poirier je stále aktivním zápasníkem a McGregor, byť ukončil kariéru, má stále platnou smlouvu s touto organizací.

Oba dva se v kleci potkali před šesti lety na UFC 178, McGregor Poiriera ukončil v prvním kole.