GIBU FIGHT NIGHT – ALL STARS TURNAJ JIŽ DNES VE 20H

Není pochyb. Turnaj, který začne dnes ve 20h (od 17h jede finále MČR Muay Thai, což je mimochodem taky super!) je nejsilněji obsazený turnaj na české půdě za několik posledních let.

Klidně se dá říci, že je to All Stars výběr a to jak se stále bojujícími Legndami – Žák, Hron, Spejbl. Tak s nastupující generací, která by je měla nahradit – Gaňo, Kohout, tak se slovenskými borci, kteří jsou momentálně v dosavadním stropu své kariéry – Cingel, Šenkýr.

Návdavkem je pak pro fanoušky připraveno utkání Landa vs. Immonen jakožto „kejkle“ a otestování možného i nemožného. Jako snaha ukázat, že když je chuť, ta se dá kvalitně zvládnout i zdánlivě nemyslitelné.

A ať už je Váš názor na Landu jakýkoliv, jedno je jisté. Není Vám lhostejný a stejně tak všem ostatním a i proto je ten zápas velmi cenný jak po společenské, tak sportovní, ale vlastně i morální stránce. Neb už jen připravit se na utkání ať už dopadne jakkoliv. Vyžaduje takový „morál“, který je jen málokdo ochoten podstoupit a to v jakékoliv činnosti, kterou dělá.

Zkrátka čeká nás parádní turnaj, kde sice můžeme zažít I osm porážek domácích borců, ale o to je to pro fanouška zajímavější. Žádný zápas nemá předem daného vítěze a v každém utkání se dá říci, že je menším či větším favoritem zahraniční borec. A to tady skutečně ještě nebylo, nevím kdy zase bude, ale co vím jistě, že v každém zápase jde o víc, než jen ten zápas samotný. Že jde o výsledek, který může ovlivnit zbytek kariéry a že Vás z toho bude mrazit!

Hala vypadá dobře, světelná show bude jako doprovod opravdu skvělá a možná se dočkáme I polovičního koncertu v podání zpívané nástupovky pro sebe samého, což by byl také asi světový unikát.

Jestli jste měli chuť někdy v životě přijít a utratit pár korun za ringové sporty, tak dnes je ten den, kdy by jste to měli udělat. Těším se na Vás a JEDEME BOMBY!

p.s. nejrychlešjí výsledky a fotografie z turnaje najdete na našem instagramu a twittru, které jsou zde v odkazech!