GLORY 15. – DĚSIVÁ ZLOMENINA SPONGA A HROZIVÝ VZKAZ PRO SPEJBLA

Pyramida, která byla mezi všemi příznivci velmi očekávaná byla nakonec pro mnohé asi zklamáním a pro Sponga sportovní tragédií.

Nejprve Saki hákem za ucho ukončil již v prvním kole Corbetta – když mu to ucho prakticky utrchl a pravděpodobně prorazil bubínek. Corbett sice nebyl otřesen, ale zraněn natolik , že jej lékař dále nepustil.
Překvapivě nejhezčí a nejdelší zápas vybojoval Spong s Brazilcem Cavalarim. Ten jej dokonce dle statistik předčil v aktivitě i přesnosti a to hned o bezmála 30 ran. A to se Spongovi rozhodně nestává. Nicméně jeho bomby byly více, než aktivita a po zásluze vyhrál.

No a pak to přišlo. Očekávané finále, které chtěli všichni vidět, ale nakonec jej vlastně nikdo neviděl. Po opatrné první minutě kope Spong lowkick a trefuje dokonalý blok, který mu láme nohu stejně jako nedávno Silvovi. Jen tapy a „punčocha“ na noze mírní hrůzu prvního dojmu, ale výraz ve Spongově obličeji je jasný a opakovaný záběr již úplně.

Sponga čeká dlouhá rekonvalescence a Saki si svůj titul neprožil jak by asi očekával.

Nás pak zajímal ještě zápas Ilunga vs Stoica. Spejbl totiž již dlouho prahne po zápase s Ilungou a zvláště poté co prohrál se Stoicou. Nyní Ilunga již v prvním kole poslal pravým hákem Stoicu na zem a byl konec. Stoica má asi zlomený nos a Spejbl motivaci do přípravy, která vyvrcholí vzájemným zápasem 12.6. v Praze na Gibu Fight Nigh

1 komentář

Comments are closed.