Junior dos Santos: Jedna vteřina mi prohrála zápas

Dnes již legendární brazilský bojovník Junior dos Santos nenašel recept na afrického Predátora a odešel poražen v prvním kole. Francis Ngannou potvrdil pověst borce s nejtvrdším úderem a řekl si o titulový zápas.

„Cigano“ se několik hodin po souboji vyjádřil na sociálních sítích.

„Nejprve chci všem poděkovat za podporu. Mrzí mě, že to tentokrát nevyšlo a já prohrál v tak krátkém čase. Na vrcholu se pohybuji víc než deset let a stále mám v plánu být mezi nejlepšími v divizi. Rád zápasím, miluji svůj život a jsem opravdu vděčný za příležitost růst a zlepšovat se. Cesta na vrchol je dlouhá a náročná. Někdy se stane, tak jako včera večer, že jedna jedna chyba zastíní měsíce tvrdé přípravy. Nezbývá než pogratulovat Francisovi, dokázal skvěle využít chyby, kterou jsem udělal.“

Francis Ngannou je znovu obávanou mašinou, která soupeře kosí jedním úderem. Po zápase prosil Danu Whitea o titulový zápas. Prezident UFC zatím váhá a konkrétního soupeře pro Francise nesdělil. Moudřejší budeme v srpnu, kdy šampion Daniel Cormier v odvetě nastoupí proti Stipe Miočičovi. Vítěz se pravděpodobně utká právě s obávaným francouzským predátorem.