YANGAME’S – KDO JE FAVORIT PYRAMIDY ???

31.7. – Praha, Žluté Lázně
Lístky od 299,-kč na www.ticketpro.cz

Nejprve je třeba říct, že účastnit se mohl každý, tedy všechny zajímavá domácí jména, ale ne každý chtěl, či jeho managment, aby startoval. A tak je tady osmička jmen a především borců, kteří se nebáli a chtějí se po letech na domácí půdě porvat o vítězství v pořádné pyramidě a již za to si zaslouží velký obdiv a uznání fanoušků, neb právě oni vrací do hry tento oblíbený formát.

Dle mého je favoritem Jan Soukup!

Sice patří k nejstarším na soupisce a již nějaký ten pátek zápas neměl, ale zároveň je nejzkušenější a má za sebou bez diskuzí nejtěžší zápasy a také největší úspěchy. Když se k tomu přidá, že jeho rezervoár sil nebyl zdaleka plně vyčerpán a neustále je ve formě díky vedení vlastního Kyokushin gymu, tak to dává dohromady koktejl, který by měl o této noci vybuchnout!

Soukup se připravuje v Lanna gymu s Petrem Vondráčkem pod vedením Vikiho Petrlíka. Byl v Bělorusku a na sparingy jim přijede i Bugaenko z Chinuku, který slavil úspěchy třeba v SK. Navíc je Soukup zvyklý vítězit v těžkých podmínkách, což je vlastnost nesmírně cenná.

Je jedním ze dvou mužů historie, kteří jako NE-Japonci vyhráli tamnější mistrovství Kyokushinkai. Je ME a vícemistr Světa. To vše již sice trochu odvál čas, ale kvalita jeho soupeřů byla historicky výše, než ( a teď bez urážky kohokoliv ze zbývajících členů pyramidy) je kvalita toho nejlepšího z nabízené sedmičky zbývajících.

Když se to takto napíše, tak se to zdá být vlastně jasné. Jenže v pyramidě na tři vítězné není jasné nikdy nic a o tom jsme se přesvědčili téměř pokaždé, když jsme ji mohli sledovat.

Zkrátka a jednoduše. Další dobrý důvod, proč si udělat 31.7. hezký letní večer za zvuku protékající Vltavy, cinkajících kostek ledu v drinku a padajících brad ☺