„Čekání je u konce“ znělo ze všech stran po odvysílání oficiálního potvrzení zápasu Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor při tiskové konferenci k 25. výročí UFC.

Tento zápas původně nebyl záměrně předmětem celé konference, ani jeden z aktérů nebyl osobně přítomen v hale a jako největší zápas se propagoval Nate Diaz vs. Dustin Poirier na UFC 230. Měl to být Diazův návrat po dvou letech. Sám Nate dorazil na konferenci později a novinářům neodpovídal příliš ochotně. Byl velmi stručný a nechtěl se zapojovat.

Navíc ve chvíli, kdy Dana White nechal na závěr konference odvysílat videoklip s potvrzením Khabib vs. Conor, Diaz se po chvíli rozhodl odejít během přehrávání klipu pryč z haly, kde ho naštvaného zachytily kamery. Diaz nejprve mluvil o tom, že UFC by se měla začít chovat správně a propagovat ho. Zároveň dodal, že to UFC ho vyzvedla pozdě na tuto konferenci. Evidentně nebyl vůbec nadšený z toho, že ho společnost přivede zpět jako velké lákadlo, aby se poté o něm a Poirierovi vůbec nemluvilo, protože veškerou pozornost seberou Khabib s Conorem.

Nate Diaz is not especially happy pic.twitter.com/Ul87o76HAg— Danny Austin (@DannyAustin_9) 3. srpna 2018

Na Twitteru poté napsal větu:
„Na té show nezápasím. Ať jde UFC dopr…e.“

I’m not fighting on that show fuk the @ufc— Nathan Diaz (@NateDiaz209) 3. srpna 2018

Dustina Poiriera evidentně tento tweet pobavil a rozhodl se to s největší pravděpodobností brát s humorem a napsal:

„Já taky na tý show nezápasím. Ať jde UFC dopr…e.“

I ain’t fighting on that show either F the ufc— The Diamond (@DustinPoirier) 3. srpna 2018

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here